luni, 20 noiembrie 2017

Diluare vopsea lavabila

Intotdeauna cumparati mai multa vopsea decat aveti nevoie pentru a fi siguri ca o sa va. Aplicarea vopselelor lavabile pe suport se va face numai dupa pregatirea. Produsul se omogenizeaza bine inainte de utilizare, se dilueaza cu apa .

Cantitatea de apa necesara pentru dilutie se calculeaza prin aplicarea procentului de dilutie la cantitatea de vopsea lavabila exprimata in kilograme! Vopseaua lavabilă se diluează cu apă. Cum pregatesc vopseaua lavabila Cum se pregateste vopseaua pentru a zugravi Vreau sa iasa bine, am inteles ca trebuie intai pus intr-un . Prima data dam tavanul cu vopsea lavabila alba.

Dupa doua chiar trei maini tavanul trebuie sa fie alb imaculat. Nu se amesteca cu amorsa sau aracet, ci doar cu apa. In functie de nevoie astfel incat sa nu devina nici apa chioara, . Ce diluare trebuie sa aiba lavabila?


Si pe unde perete s-a crapat un pic lavabila ce trebuie sa fac ? Intrebari si raspunsuri despre amorsa pentru vopsea lavabila:. Raspuns: Vopseaua se dilueaza cu apa conform instructiunilor producatorului, scrise pe .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare