luni, 13 noiembrie 2017

Remedii pentru mirosul de transpiratie

Iata remedii naturiste, la indemana tuturor, care te pot scapa de mirosul neplacut de transpiratie. Mirosul urat de transpiratie indica existenta unor boli endocrine. Ca remedii pentru transpiratia urat mirositoare, dermatologii recomanda .

Iarna sau vara, mirosul de transpiratie iti poate da batai de cap. Daca ai incercat tot felul de trucuri si nu ai reusit sa scapi de el, iata cateva . Mirosul de transpirație, eliminat de picioare, este o adevărată povară, mai ales pe timp de vară. Va prezentam mai jos cateva trucuri pentru a elimina mirosul de sub brat: 10.


In general, nu transpiratia in sine este cea care emana acel miros, ci bacteriile care se hranesc cu acest lichid. Este remediul perfect pentru numeroase afectiuni . Remedii naturiste pentru mirosul neplacut al corpului - Rolul transpiratiei este de a regla temperatura corpului. Transpiratia excesiva poarta denumirea de . Mirosul de transpiratie este neplacut chiar si daca il simti doar tu; daca il simt insa si alte persoane din jurul tau este cu atat mai rau, putand sa . Excesul de par din zona axilei intensifica mirosul de transpiratie si din acest motiv este recomandat a se epila aceasta zona. Mulţi factori determină mirosul transpiraţiei tale: ce mănânci, ce nu mănânci şi bei, ce produse cosmetice foloseşti, cât efort faci, ce boli ai, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare