joi, 30 noiembrie 2017

Donatii caini talie mica cluj

Mi-as dori foarte mult un catel de talie mica blancare iubeste copii,daca se poate pui. Caini Cluj-Napoca - Anunturi caini Cluj-Napoca, adoptii caini. Ma cheama Sisi, am luni si medicul mi-a spus ca voi fi de talie medie si ca seaman cu un .

Caini, pisici pentru orasul Cluj-Napoca. Cateii de la Ecarisaj - Cluj a adăugat 1de fotografii noi din Iulie 20în. E greu pentru un astfel de caine sa stea inchis intr-o boxa de cativa metri . Adopții câini de la iubitorii de animale.

Sunt de talie mica, femele se vor da spre adoptie curate si deparazitate , va rog. Anunturi gratuite donatii animale: donez caine, donez pisica, donez papagal, donez. Animale de companie, Donatii animale, tali mica, metis teckel, imaginea din. Data nasterii: Februarie 20Ofer spre adoptie unor iubitori de animale din Bucuresti sau imprejurimi, puiuti de catel de talie mica, 1. Adoptii caini – numeroase anunturi cu adoptii caini din toate rasele pe Animale. Am deja doi metisi de talie mica si medie.


Gaseste-ti catelul in anunturile de adoptii caini si fa-l fericit! Doresc să adopt un câine de talie mijlocie între și luni pentru o bunică .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare