marți, 12 septembrie 2017

Sofer taxi ploiesti

Vezi anunturile aflate la o distanta de +km de la Ploiesti . Angajez sofer autocar pentru curse de linie international. Locuri de munca Soferi - Servicii auto - Curierat.

Găsește aici jobul tău șofer taxi în ploieşti, prahova cu Trovit. Căută-ți locul de muncă: sofer taxi în Ploieşti. O metodă, rapidă, gratuită și confortabilă de a găsi un job printre 55.


Căută-ți locul de muncă: sofer taxi, dispecerat la index în Ploieşti.

O metodă, rapidă, gratuită și confortabilă de a găsi un job printre 56. Publica rapid aici anuntul tau fara inregistrare pentru o vizibilitate. Angajez Sofer Taxi Atestat Joburi disponibile pe Indeed. Locuri de munca Şofer - Ploieşti, angajari Şofer. Compară companiile in location PLOIEŞTI: C. VIOANDRU TAXI INTERPREST SRL, LIGA ALLPREST SRL, BIACOCO INTERTAXI . Jobbissimo contine toate joburile din Romania, preluate de pe cele mai importante site-uri de locuri de munca.


Angajeaza echipaj de soferi Taxi cu ATESTAT si experienta minim ani permis auto! SC BIDI SERVADMIN SRL angajeaza angajez sofer taxi in.

Cerinte:seriozitate, experienta, atestat sofer taxi, CV, cazier judiciar, cazier auto. Asta nu este un comportament de sofer de taxi si INDEX -respectabila firma! SC Stanga Inter Taxi SRL angajeaza pentru pozitia Sofer de autoturisme si camionete (sofer taxi) in Ploiesti, judetul Prahova Adresa: Ploiesti,str. Scoala de Soferi, VOLANUL EURO Ploiesti cat.


Soferi transport marfa periculoasa ADR; Soferi TAXI . Index Taxi Sofer este o aplicatie personalizata pentru soferii de taxi din dispeceratul taxi INDEX din Ploiesti Romania. Formam o echipa de profesionisti care va ofera servicii de transport taxi in. De asemenea puteti inchira masina cu sofer pentru a va deplasa acolo unde aveti .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare