joi, 28 septembrie 2017

Aparat de gatit cu aburi altex

Tip afisaj: LED Difuzor de arome: Da Cosuri speciale: Supa, Orez, Alimente Putere (W): 900. Descoperiti Steam n Light, un aparat de gatit la aburi usor de utilizat, care poate prepara orice! Puneti ingredientele in valoare si serviti preparate perfecte cu .

Aparat de gătit cu aburi - alegeti cele mai potrivite Aparate de gătit cu aburi din ofertele magazinelor online dupa producatori, dupa cele mai cautate Aparate de . Cumpara Aparate de gatit cu aburi Deshidratoare online de la eMAG. Cumpara Aparate de gatit cu aburi Deshidratoare Tip produs Steamer online de la eMAG. Compara preturile la Aparate de gatit cu aburi in sute de magazine.

Cele mai bune oferte si promotii la Aparate de gatit cu aburi Tefal, Philips, Cuisinart pe . Care este cel mai bun aparat de gatit cu aburi? Ai nevoie de un aparat de gătit în aburi! Are trei coşuri pentru alimente cu o capacitate de l şi o putere de 7W.


Home; Electrocasnice; Preparare alimente; Vase de gatit cu aburi. Selecteaza criteriile de filtrare: Vase de gatit cu aburi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare