luni, 18 septembrie 2017

Rocky handsome online subtitrat hd

Fost ofiţer in forţele speciale, Kabir Ahlawat speră că într-o zi îl va găsi pe cel răspunzător de moartea soției sale. Rocky Handsome 20film online subtitrat in romana - Un om razbunator (John Abraham) se luptă cu un cartel de droguri. Rocky Handsome se vrea un remake a filmului coreean din 201 The Man from Nowhere.

Povestea filmului se învârte în jurul lui Kabir Ahlawat (John Abraham) . Rocky Handsome 201 film online H subtitrat în Română. Evenimentele filmului se desfăşoară în oraşul Goa, acolo unde Kabir „Rocky” . Atunci când o mare grupare mafiotă care se ocupă cu distribuirea de droguri, răpește nepoată de opt ani a lui Kabir .

Filmul Rocky Handsome Filme Online 20Subtitrat HD ne prezinta calatoria unui om razbunator care se imbarca intr-o misiune criminala atunci cand singura . Film indian online Rocky Handsome (2016) Viata lui Rocky, proprietarul unui amanet este data. Film online hd Rocky Handsome (2016). Rocky Handsome 20Film Indian Online Subtitrat este o actiune crima in regia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare