miercuri, 20 septembrie 2017

Crea conjugare

Conjugare pentru verbul a crea la toate modurile și timpurile. Conjugarea verbului a crea la infinitv, indicativ, conjuctiv, conditional optativ, vocativ, participiu, supin. Articolul cu numarul din Ghidul de supravietuire a limbii romane este dedicat conjugarii corecte a verbului a crea.

Articolul cu numarul din Ghidul de supravietuire a limbii romane este dedicat conjugarii corecte a verbului a crea. Acesta este des intalnit scris intr-o forma . Pe „a crea” îl văzusem deja stâlcit în fel şi chip, dar p-asta cu creiezi n-o văzusem încă. No bun, am activat tastatura românească la MacbookPro-ul meu ca să mă desfăt în diacritice.

Cum se conjugă verbul “a crea” la indicativ . Afla cum se conjuga verbul a crea. Toate modurile si timpurile verbului a crea.

Definiții, sinonime, antonime, conjugări, declinări, paradigme pentru crea din dicționarele: DEX '0 DEX '9 DLRLC, DOOM. Conjugarea verbului a crea in romana. Indicativ prezent, Conjunctiv prezent, Imperfect, Perfect simplu, Mai mult ca perfectul, Conjunctiv perfect.


Conjugarea verbului a crea la toate timpurileVerb Conjugation to create in all Tenses. Conjugarea verbului a crea la prezent simplu; Conjugarea verbului a crea . O dilemă actuală și care pare să nu-și găsească rezolvarea printre vorbitorii de limba română – cum e corect: a crea sau a creea? Conjugare 'créer' - verbe franceză conjugate la toate timpurile cu bab.


Cum se conjugă verbul “a crea” la indicativ prezent? Mulți au probleme cu verbul ăsta, fiindcă nu știu regula, de altfel simplă, care stă la baza . Conjugati verbul a crea la modul conjunctiv prezent si explicati ortografia. Conjugati verbele : a crea , a continua si a lua la modul conjunctiv , timpul prezent la toate persoanele numarul singular si plural.


Dragilor, daca sunteti in impas si nu stiti exact cum sa folositi acest verb, va dau un indiciu: verbul a crea se conjuga la fel cu verbul a lucra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare