marți, 5 septembrie 2017

Fast food tg mures livrare la domiciliu

Restaurant si Pizzeria este DESCHISA NON-STOP si in timpul sarbatoriilor. Pizzerie cu cuptor de lemn ,fast foods, darts si masa de football. Afla meniul zilei, meniul a la carte, detalii despre serviciile de livrare la domiciliu, preturi, meniuri, orar, telefon, oferte speciale si alte informatii utile despre .

Meniul Zilei - Pizza, paste, salate, preparate vegetariene sau de tip fast-food. Comandă de la cele mai bune restaurante din Targu Mures. El Greco Gyros - Fast-food cu specific grecesc Gyros, Shaorma, Souvlaki, Targu Mures, Pta. Produsele de fast food au acelasi pret, pizza ramane la acelasi pret, iar pentru paste, salate, meniurile de crispy strips, .

Oferim cea mai variata gama de specialitati pizza, cu livrare gratuita in Targu-Mures. Cele mai bune oferte de pizza la Boema Bistro Pizza! Cea mai buna shaorma din oras, are livrare la domiciliu doar la El greco. Aspect: – Pentru un fast-food arata foarte bine, e ingrijit, spatios, daca ar.


Macho Pub din Targu Mures s-a deschis pentru acele persoane care vor sa. Pizza Casa Muresana din Targu Mures dispune de un cadru rustic cu o gama larga de specialitati de pizza pregatite de specialisti in domeniu. Comenzi la domiciliu la 0365-43075 0743-058634.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare