marți, 26 septembrie 2017

Cheile orzei

Traseul Cheile Zanoagei – Lacul Scropoasa – Cheile Orzei - Cascada Sapte Izvoare – este un traseu destul de scurt, de aproximativ o oră şi . De aici pornește, pe marginea lacului, traseul turistic spre Dobrești, și doar pentru cunoscători - via Cheile Orzei -, marcat cu cruce albastră. I-am colindat pe diverse trasee, mai blinde ori mai grele dar niciodata nu am ajuns in Cheile Orzei.

Am fost aproape doar o singura data, . Am ajuns pentru a treia oară anul ăsta pe Transbucegi. Drumul este tot închis circulației publice, însă ca în toate celelalte dăți, este foarte . Aceasta scurta drumetie a fost realizata pe Valea Ialomitei, duminica 10-Apr-201 intr-o zi frumoasa de primavera si s-a desfasurat cu piciorul, .

Tabere Centre Energetice Conferinte, Cursuri, Terapii si terapeuti, Concerte. Cheile Orzei sunt situate pe Valea Ialomitei. Desi ai o lungime scurta, de aproximativ km, Cheile Orzei sunt impresionante si ofera turistilor si . Cheile Orzei sunt situate in Masivul Bucegi, la sud de lacul Scropoasa, desfăşurându-se pe teritoriul judeţului Prahova, Muntenia, Romania. Daca esti in cautarea unui traseu de munte pe care sa-l strabati cu piciorul si vrei sa fie si frumos si nici prea lung, atunci CHEILE ZANOAGEI . Cheile Orzei sunt situate în nordul județului Dâmbovița, în Munții Bucegi, pe cursul râului Ialomița, la sud de Lacul Scropoasa.


Situate la nord de lacul Scropoasa în Munții Bucegi, Cheile Orzei sunt printre cele mai strâmte, frumoase și spectaculoase chei de pe Valea Ialomiței și chiar . DRUMETIE PRIN CHEILE ZANOAGEI SI CHEILE ORZEI,MUNTII BUCEGI,MAI 2016. Sambata ,mai 201am realizat o drumetie superba .

Tura in Bucegi avand ca obiectiv principal Cheile Orzei. De la campingul Zanoaga unde am lasat masina,am parcurs Cheile Zanoagei pana la . Camping Zănoaga - Lacul Scropoasa - capătul Cheilor Orzei - Cascada Izvoare şi retur. Ne aflăm deja în zonă, aşa că nu mai e nevoie să o . Traseul de vis din Munţii Bucegi: Cheile Zănoagei - Lacul Scropoasa - Cheile Orzei - Cascada Şapte Izvoare.


Cheile Orzei au acelasi regim ca cel descris mai jos? Adica, tot trebuie sa apelezi la cineva pentru a le vedea? Munții Bucegi, Valea IalomițeiDeschis turiștilorCheile Orzei sunt printre cele mai impresionante și spectaculoase chei de pe Valea Ialomiței, . Izvorul lui Zalmoxe, Pestera Ialomitei, Cheile Orzei, Cheile Zanoagei, Lacul Scropoasa, Bolboci, TRANSBUCEGI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare