vineri, 15 septembrie 2017

Primar sector 2

Noutăţi, informaţii despre organizare şi conducere, acces la sistemul vocal de informare a cetăţenilor şi o secţiune pentru plata online a taxelor şi impozitelor . Pagini similarePrimaria sectorului 2. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa Primariei Sectorului Bucuresti, Str.

Noul primar al sectorului Mihai Mugur Toader și cei de membri ai Consiliului Local al sectorului au fost validați și au depus jurământul . In sectorul Mugur Toader (PSD + UNPR) se situeaza pe primul loc dupa. Candidatii la Primaria Sectorului din Municipiul Bucuresti:. Mugur Toader a câștigat alegerile pentru Primăria Sectorului 2.

Aproximativ milioane de români au ieșit duminică la vot și au votat în cadrul . Din informaţiile prezentate de către Biroul Electoral Central, cel care a câştigat alegerile pentru primăria Sectorului din București este Mugur . Primarul Sectorului Mugur Mihai Toader, a afirmat pentru B1TV că pentru Clubul Bamboo ISU nu emisese o autorizație de funcționare, . Pagina oficiala a Primariei Sectorului 2. Zeci de asociații de proprietari din Sectorul sunt revoltate de minciunile primarului interimar Mihai Toader, cel care le promisese . Aveti afisate mai jos toate sesizarile pentru primaria Bucuresti - Sect. Stimate domnule primar, Strazile secundare din centrul sectorului nu sun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare