miercuri, 20 septembrie 2017

Lucru manual de craciun

Este despre familie, prieteni, decoratii de Craciun, mese festive si cadouri! Probabil cel mai bun mod de a fi inspirat de sarbatori este de a decora casa si bradul de Craciun. Si cel mai minunat lucru este sa dati voi nastere unor .

De aceea, ne-am gândit să iți oferim câteva idei care sa te inspire în decorarea propriei tale locuințe sau camere de cămin. Ornamente de Craciun, simple şi uşor de făcut acasa. Câteva idei pentru decorațiuni de Crăciun handmade. Le poți face din obiecte reciclabile, din hârtie sau alte materiale la care nici nu te .

Alegeti dintre aceste decoratiuni de iarna facute manual pentru a intregi spiritul si atmosfera Craciunului intr-o maniera personalizata. Zilele trecute am fost în vizită la colegii din alt departament care şi-au împodobit birourile cu decoraţiuni făcute de ei atât de frumos încât i-am lăudat la toată . Idei de artă şi lucru manual pentru a face fiecare eveniment al anului creativ şi distractiv. Idei de Paşti, Halloween, Crăciun, toamnă şi primăvară pentru . Cum să faci singură ornamente de Crăciun din lucruri pe care le ai deja acasă.


Ornamente de Crăciun sub formă de elf. Poţi vedea un tutorial video aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare