joi, 28 septembrie 2017

Ceai de musetel pentru ten

Daca vrei sa ai un ten luminos si catifelat, foloseste ceai de musetel. Iata ce efecte miraculoase are in intretinerea tenului! Asa am ajuns la ceaiul de musetel.

De azi, imi spal fata cu ceai de musetel! Pe langa faptul ca e mai bland cu tenul si are un miros proaspat de . Adaugă ceai de muşeţel şi lasă infuzia să se „odihnească“ timp de. Muşeţelul ajută la curăţarea firului de păr, iar uleiul de măsline este un .

Fiind 1 natural, poate fi folosit pe orice tip de ten, atata timp cat nu esti. Fa o compresa cu ceai de musetel, las-o sa se raceasca si . Acneea apare în general la persoanele care au tenul gras, iar cremele nu sunt. De câteva ori pe zi tamponează-ţi faţa cu ceai de muşeţel.


Dacă tenul tău este lipsit de strălucire, revigorează-l cu ceai de tei și mentă. Prepară o infuzie și las-o la răcit. Umezește o bucată de tifon cu acest ceai și las-o . Hai sa vorbim despre ceaiul de musetel si beneficiile lui.


Este intr-adevar eficient pentru tenul cu probleme?

Baile de aburi sunt un adevarat rasfat pentru tenul tau si te ajuta sa tratezi,. Ceaiul de musetel, ceaiul verde, menta, galbenelele, lavanda si . Musetelul este mai simplu de folosit, deoarece este ideal pentru toate tipurile de ten. In cosmetica musetelul sta la baza mai multor tipuri de . Musetelul: beneficiile oferite pielii - Musetelul este una dintre cele mai utilizate plante medicinale din lume, asupra caruia au fost efectuate si cele mai multe .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare