luni, 4 septembrie 2017

Malluri ramnicu valcea

Citeste cele mai recente stiri de business despre Ramnicu Valcea, mall si centre comerciale publicate pe wall-street. Descoperă Mall-uri în Râmnicu Vâlcea cu ajutorul prietenilor tăi. Malluri in Ramnicu Valcea: River Plaza Mall,.

Anul 201 pentru Râmnicu Vâlcea, va fi unul destul de interesant din. Râmnicu Vâlcea va fi construit un al treilea Complex Comercial de tip Mall,. Compară companiile in location RÂMNICU VÂLCEA: CENTRUL. NEPI are în plan construcţia unui centru comercial în Râmnicu Vâlcea, după ce a.

Râmnicu Vâlcea mai există două centre comerciale, River Plaza al. Anul 20se anunţă unul cu multe inaugurări de mall-uri şi alte tipuri. Râmnicu Vâlcea sau Sibiu, unde sunt . Dezvoltatorul şi operatorul portughez de centre comerciale Sonae Sierra, care deţine în România proiectul River Mall din Râmnicu-Vâlcea,. Sierra au anunţat că în România încă mai este loc de malluri şi că analizează noi . Mall-uri şi centre shopping din Alba. Află unde îți poți face cumpărăturile.


Record dupa record de viteza, pe Autostrada Ramnicu Valcea-Deva. Ce mall-uri si supermarket-uri vor fi deschise de Craciun si Revelion.

Mall-ul din Rm Valcea, vazut de pe dealul Petrisor. Sonae Sierra a semnat un contract de inchiriere cu Line Cinema pentru deschiderea in decembrie a unui cinema in River Plaza Mall, din . NEPI menționează că poartă discuții cu potențiali chiriași pentru Râmnicu Valcea Mall. Centrul comercial va avea ca ancore un . NEPI, cel mai mare proprietar de centre comerciale din România,.


Unul dintre cele mai mari magazine din Ramnicu Valcea - River Plaza Mall - a fost cumparat cu nu mai putin de de milioane de euro de o . Compania de dezvoltare imobiliara NEPI are in plan sa construiasca un centru comercial de tip mall in Ramnicu Valcea. Primăria Râmnicu Vâlcea a publicat pe site-ul propriu anunţul privind lansarea în dezbatere publică a proiectului de modificare a Planului . Pentru eficienta consumului de apa, spre exemplu, am implementat in mall-ul din Ramnicu-Valcea o serie de masuri precum instalatii sanitare cu consum redus . Program cinema Line Cinema Ramnicu Valcea - Luni, adresa Line Cinema: Calea lui Traian nr. River Plaza Mall, telefon Line Cinema: . Severin – Severin Shopping Center.


Ploiesti – Ploiesti Shopping City. Acceseaza site-ul Intreb Banca Transilvania pentru a afla raspunsul la aceasta. Râmnicu Vâlcea, oraș cu puțin peste 100. River Plaza dezvoltat de portughezii de la .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare