vineri, 22 septembrie 2017

Lama si sararita de vanzare

Vand 8xIveco bascula + lama și sararita din fabrica. Utilaje agricole si industriale Utilaje industriale si de constructii. Vand Tractor Pronar cu lama+sararita si perie.

Utilaje agricole si industriale Tractoare. Alta Sararita Nido Epoke Sararita pentru zapada Nido Epoke.

Vand UNIMOG U12second hand cu lama si sararita pentru deszapezire Utilaje Deszapezire second hand UNIMOG import Germania. Utilaj de deszapezire Unimog U 13L utilaje dezapezire ieftine lame si sararite import 23. Alte utilaje deszapezire second hand de vanzare. Pluguri Zapada si Sararite Utilaje de deszapezire - Lame de zapada, Pluguri d. Vand echipament deszapezire compus din sararita si plug IVECO NU ESTE INCLUS IN.


Inchiriere Lama si sararita deszapezire - Oferim servicii de deszapezire non - stop , sau inchiriere autobasculante Man cu lame si sararita. Lame si sararite Bombelli - SARARITA AUTOMATA ? Este o sararita cu snec si poate fi montata pe autocamione usoare, .

Oferte Sararite - raspanditoare sare si nisip, SARARITE, pe Afacerist. Masina comunala echipata cu lama de zapada si sararita. Vanzari Sararite - Sararite - masini inprastiat criblura - Sararite de la TEHNO STAR PRODIMPEX SRL.


Freze de zapada, Turbofreze, Autofreze, Lame, Pluguri si Sararite… fie noi . Oferte speciale de vanzari si inchiriere Utilaje Deszapezire. Utilaje Deszapezire Second Hand Mercedes Benz Unimog U16cu lama si sararita din 1993 . Utilaj de deszapezire MAN cu sararita. Utilaj de deszapazire cu lama si sararita MAN, 117. Comercializam si inchiriem utilaje second hand in Romania. Vand MASINA DE DESZAPEZIT cu lama si sararita MULTICAR PRET 24.


Oferte LAME DESZAPEZIRE SARARITE - Vanzari, Cumparari, Servicii LAME DESZAPEZIRE SARARITE - catalog online si anunturi. Exista diverse pluguri si sararite ce pot fi montate pe pick-up, masini de teren,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare