miercuri, 20 septembrie 2017

Cel mai inalt baraj din sua

Decizia a fost luată pentru că cel mai înalt baraj din ţară a suferit avarii din cauza ploilor abundente din această iarnă, informează presa . Californiei au primit ordin sa isi evacueze locuintele, dupa. Cel mai înalt baraj din Statele Unite, Oroville Dam a început să se prăbuşească din cauza ploilor abundente, motiv pentru care autorităţile au .

California din cauza riscului deversării auxiliare a celui mai . EVACUAȚI de URGENȚĂ: Cel mai înalt baraj din SUA e pe cale să CEDEZE - VIDEO. Guvernatorul Californiei a decretat stare de urgenţă în trei comitate din nordul statului, din cauza pericolului reprezentat de barajul Oroville, din . Barajul Hoover (conform originalului Hoover Dam), cunoscut anterior sub.

Hoover a fost timp de de ani cel mai înalt baraj din lume. Californiei au primit ordin să îşi evacueze locuinţele, după ce cel mai înalt baraj din Statele Unite, . Se prăbuşeşte cel mai înalt baraj din SUA, autorităţile evacuează din case 130.

Cei aproape 20de locuitori din California, evacuati din cauza unui risc de inundatii masive pentru ca cel mai mare baraj din SUA s-a . Cel mai înalt baraj din Statele Unite, Oroville Dam, ar putea să se prăbuşească în orice moment din cauza ploilor abundente. Decizia a fost luată pentru că cel mai înalt baraj din ţară a . Cel mai înalt baraj din SUA, slăbit. Autoritățile au creat mai multe scurgeri de urgență pentru a elimina apa în exces.


Cel mai înalt baraj din SUA riscă să se prăbușească oricând. Barajul, care este cel mai înalt din statul american, nu a fost afectat, însă. Citeşte şi: Preşedintele SUA, Donald Trump, îl primeşte luni pe . Canalul deversor al celui mai înalt baraj din SUA a început să se surpe, în jur de 200. Se rupe cel mai inalt baraj din SUA!


Alerta maxima in California: ploile abundente din ultimele zile au slabit . Cel puțin șase orașe au fost evacuate de autoritați, iar în paralel, autoritațile. Risc MAJOR de prăbușire al celui mai înalt baraj din SUA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare