vineri, 15 septembrie 2017

Nufarul alb delta dunarii

Nufar alb - Nymphaea alba L – descriere, imagini, utilizari. Nuferii sunt plante acvatice care fac parte din familia Nymphaeaceae,. Sarichioi, Constanta, Pensiunea Colt de Rai, Delta Dunarii, Tulcea, Mila 2 .

Nufărul alb ca neaua sau nufărul alb (Nymphaea candida) este o plantă erbacee,. Nufărul alb este o plantă erbacee perenă, ocrotită de lege, întâlnită în ape. Locuitorii din Delta Dunării consumă fructele de nufăr ajunse la maturitate, . Nufărul alb este o plantă acvatică, perenă, ce poate fi întâlnită în Delta Dunării și în apele conexe, dar și în alte ape stătătoare, în lacuri de pădure sau în canale .

Cea mai mare diferenta fata de nufarul alb, in afara de culoarea . Nufăr înflorit în Delta Dunării Nufăr înflorit în Delta Dunării. Nufărul alb, cea mai cunoscută specie, preferă apele de adâncime relativ mică, de . Denumire stiintifica: Nymphaea alba. Nufarul alb este o planta acvatica, perena, ce poate fi intalnita in Delta Dunarii si in apele conexe, dar si. Pensiunea Nufarul Galben din Murighiol va asteapta în peisajul mirific al Deltei Dunarii sa va petreceti concediile, excursiile sau sfârsitul de saptamana într-un .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare