marți, 26 septembrie 2017

Retim contact

RETIM Ecologic Service SA are competenţa, dotarea tehnică şi experienţa . Contul meu: În cazul în care datele dumneavoastră de contact diferă de cele din contract, vă rugăm să le actualizaţi on-line!

SC RETIM Ecologic Service SA este o societate comercială cu capital mixt, dintre acţiuni fiind deţinute de Consiliul Local Timişoara, iar celelalte de . Persoana de contact: dispecerul de serviciu.

Orar de preluare a sugestiilor şi reclamatiilor: non-stop. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in .

Programul de colectare a deseurilor de la RETIM in Dumbravita. Datele de contact ale societatii RETIM le puteți găsi în link-ul de mai jos:. Ne-ați prins lucrând la formularul de contact. Colectare DEEE (frigidere, televizoare, telefoane) în Timișoara – SC RETIM.


Retim Ecologic Service Sa, judetul Timis: SC RETIM Ecologic Service SA are drept obiect de activitate salubrizarea localitatilor si administrarea depozitelor de . Muncitorii societății Retim încep să adune brazii de pe străzile Timișoarei. Date de contact ale RETIM ECOLOGIC SERVICE SA. Profil de companie pentru RETIM ECOLOGIC SERVICE SA in doingbusiness. Contractul cu societatea de salubrizare, Retim, s-a prelungit ilegal la Timișoara, din ordinul direct al edilului Nicolae Robu.


Sediul central Timişoara Adresa: str.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare