joi, 29 iunie 2017

Ziarul hunedoreanul

Pompierii hunedoreni au intervenit în ultimele zile pentru stingerea a șapte incendii. Pagini similareHunedoreanul Ionuţ Rudeanu (foto), proprietarul firmei de pază Axis Corporate Security, are la dispoziţie două săptămâni pentru a demonstra magistraţilor că a . De vreun an politicienii hunedoreni au fost preocupați de campanii electorale și de alegeri, iar apoi de savurarea succesului sau de oblojirea rănilor după.

Cele mai recente stiri si informatii din judetul Hunedoara. Citeste informatii de ultima ora si fii la curent cu ce se intampla in judetul Hunedoara. Un jandarm hunedorean a revenit în țară după încheierea misiunii NATO „Resolute Support Afganistan”.


In etapa a 15-a a seriei a IV-a din liga a III-a, CNS Cetate Deva s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2-(0-0) in fata celor de ACS Poli II Timisoara.

Asadar, batalia pentru functiile de conducere in randul liberalilor hunedoreni a inceput. Intrebarea este daca se va putea revigora aceasta organizatie judeteana . Ziarul Hunedoreanul azi, ultimele stiri de ultima ora hunedoreanul. Ziare de la A la Z - ziare romanesti - bloguri - agentii de presa - posturi radio live - posturi . Toate ziarele si stirile din Hunedoara, Hunedoara prin ZIAR.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare