luni, 26 iunie 2017

Pmb taxi

VIZARE AUTORIZATIE TRANSPORT si PRELUNGIRE VALABILITATE AUTORIZATIE TAXI, vor depune documente numai transportatorii autorizati ale . Pagina Direcţiei Transporturi, Drumuri şi Sistematizarea Circulaţiei. Procedura de eliberare a autorizaţiilor taxi a căror valabilitate a fost prelungită până pe.

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB). Primaria Municipiului Bucuresti a transmis prin Adresa nr. Tinand cont lista autorizatiilor taxi nu a mai fost actualizata din 20pe situ-l P. Reprezentanţii Primăriei Municipiului Bucureşti anunţă că, începând cu data de martie, se va demara procedura de eliberare a autorizaţiilor .

Transportatori: Dispeceratul de taxi anunţat de Primăria Capitalei e o formă. Intenția Primăriei Capitalei de a înființa un dispecerat propriu de taxi este criticată de transportatori. COTAR, unul dintre patronatele din .

Transportul cu taxiul se schimba DE URGENTA. Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat ca a avut o . Transportatorii se opun înfiinţării unui dispecerat pentru taxi-uri de către PMB. Capuz Dj Mirko Machine Taxi Driver feat. JokA Lenny Morris Ruf dir dein Taxi selbst! Transportatorii se opun naționalizării dispeceratelor de taxi: PMB ne poate falimenta și fără să facă taximetrie, fluierul, știri, stiri, articole, revista presei, . Pirat street taxi este căutat de Pmb dacă îl vedeți sunați la poliție?


Primarul General Gabriela Firea, s-a întâlnit astăzi la sediul Municipalității cu reprezentanții Confederației . Primaria Bucuresti vrea sa infiinteze firme prin care sa presteze. Northern Suburbs Taxi Association vice-chairman Vinesh Singh was gunned down early on Friday morning in what is believed to be ongoing .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare