vineri, 30 iunie 2017

Aqua carpatica nitrati

Aqua Carpatica, singura apa minerala din lume fara nitrati, o pacaleala. Specialistii în nutritie, biochimie si profesionistii din industria apei îmbuteliate sunt toti de . Si-a iesit ca apa din sticluta avea intre si miligrame de nitrati la litru. Deci, nitrati sunt si in Aqua Carpatica.


Legislația României nu îi obligă pe producătorii de ape îmbuteliate să menționeze conținutul . AQUA Carpatica are cel mai mic continut de nitrati din apele minerale din Romania, dar se mandreste si cu cel mai echilibrat continut . O parte din nitrați sunt absorbiți de rădăcinile plantelor și au rol de materie primă pentru sinteza proteinelor și altor compuși cu azot.

Si Aqua Carpatica a ajuns la nitrati cu valori de sau 10. Am primit un set de testere pentru nitraţi de la Aqua Carpatica şi am folosit o pereche aseară ca să verific concentraţia de la noua casă . Aqua Carpatica, singura apă minerală din lume fără nitraţi, o păcăleală. Specialiştii în nutriţie, biochimie şi profesioniştii din industria apei . Vezi harta nitratilor pentru APA ROBINET Vezi harta nitratilor pentru PARAURI, RAURI si.


FANTANI si IZVOARE Vezi cati nitrati are.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare