marți, 6 iunie 2017

Cu ce se curata mucegaiul de pe textile

După ce au stat mai bine de jumătate de an împăturite prin dulapuri, hainele de vară capătă un miros neplăcut și chiar mici pete de mucegai, . Obiectele de bumbac și in se curăță spălându-le în apă fierbinte cu săpun și sodă (sau detergent). Cum se curata hainele in care a intrat mucegaiul?

Cu ce produse se scoate mucegaiul din haine? Puneti pe haina uscata sucul de la o lamaie . Umezeala din casa a permis formarea mucegaiului, iar acum nu stii cum sa mai scapi de el? CUM SE SCOT DIFERITE PETE DE PE MATERIALELE TEXTILE - Chimie document.

Petele de pe tesaturile albe de lina se sterg bine cu o pînza curata înmuiata. Mucegaiul este neplacut, atat prin aspect, cat si prin efectele nocive pe care le are asupra sanatatii. Bebelusii sau copiii nu trebuie sa stea . Petele de mucegai se fac de la umezeală şi sunt uşor de recunoscut.


Cele recente au o culoare gri-deschis, iar cele mai vechi, de la gri-închis . Daca este vorba de o suprafata mica si daca nu esti alergica la mucegai, atunci poti sa te apuci singura de curatat. Petele de mucegai nu fac excepție, ele nu dau semne că vor să apară. Atenție la hainele mai delicate, asigură-te că ai citit instrucțiunile de spălare de pe etichetă înainte de a curăța petele de mucegai!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare