joi, 15 iunie 2017

Confectionarea unei casute din carton

Casuta pentru colorat este din carton ondulat , imprimat cu desene ce pot fi colorate dupa dorinta. Astazi va prezentam episodul din (probabil) al serialului de creatie PISI MIC SI VeVeROIU. Ce poti face cu o cutie de carton este impresionant.

Probabil cele mai multe posibilitati de reutilizare a unei cutii de carton le ofera proiectele . Cum sa construiesti usor din carton o casuta. Schema de realizare a unei casute din hartie. Atenţie, în partea din stânga trebuie să laşi un .

Visul oricarui copil este sa aiba propriile lui ustensile pentru a bucatari sau pentru a se juca de-a vanzatorul. Vedem aici idei pentru jucarii din . Va invit astazi sa vizitati o lume din carton :). Ursuletii mei sunt foarte incantati de casutele de jucarie; vor sa aiba un loc unde sa -si gazduiasca . Fa-l pe cel mic bucuros si construieste-i o casuta de carton in care sa se joace. Materialele de care vei avea nevoie sun.


Andrei G, de ani si luni, din jud. Concurs pentru copii de Ziua Mediului Inconjurator. Apoi, incepe sa desenezi pe ea tiparul unui castel sau al unei casute.

Amenajeaza interiorul din jucarii si alte cutii din carton mai mici si coloreaza-le. Daca este casa, coloreaza-i acoperisul si confectioneaza ghivece cu .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare