miercuri, 14 iunie 2017

Taxa salubrizare braila 2017

Din 20brailenii vor plati mai mult pentru taxa de salubritate. La nivelul minicipiului Braila in 20au fost colectate 49. Brăilenii vor plăti, din 201 cu lei în plus, per persoană, pentru taxa de salubritate.


Este vorba despre o majorare cu circa , ceea ce . Romanii ar putea plati taxe de salubritate mai mari anul viitor, in conditiile in care la ianuarie 20intra in vigoare o taxa pentru depunerea. Primarul din Braila a anuntat ca de anul viitor brailenii vor scoate din buzunar cu . Protest indarjit in Braila, impotriva majorarii taxei de salubritate.

Un brailean alearga timp de doua ore pe zi pe langa Primarie, chiar si pe viscol - 10. Ultimele stiri cu tema taxe din localitatea Braila. Brailenii vor plati, din 201 cu lei in plus, per persoana, pentru taxa de salubritate. Impozitele şi taxele locale aplicabile în anul fiscal 201 se mențin la.


Românii ar putea plăti taxe de salubritate mai mari anul viitor, în condițiile în care la ianuarie 20intră în vigoare o taxă pentru. Dacă în 201 când a fost instituită această taxă în Brăila, cetățenii au plătit 84 .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare