vineri, 9 iunie 2017

Sterilizarea instrumentarului stomatologic

Sterilizarea instrumentarului stomatologic. Sterilizarea instrumentului stomatologic presupune un complex de procedee prin care se distruge in totalitate flora . Informatii utile despre procesul de sterilizare a instrumentarului din cadrul activitatii.

Sterilizarea instrumentarului stomatologic are loc fie prin metode fizice, fie prin metode chimice. Metode si mijloace de dezinfectie si sterilizare, metode de sterilizare a instrumentarului chirurgical. Asepsia si antisepsia fac parte din metodele prin care se . Celălalt tip de instrumentar este cel reutilizabil, care va participa la .

Aflati cum se realizeaza sterilizarea instrumentelor inainte si dupa inverventiille chirurgicale in cadrul. Referindu-se la aceste aparate, vorbim despre metode de sterilizare. Astfel, sterilizarea instrumentarului stomatologic se face prin metode fizice . Stomatologie sterilizarea instrumentelor. Teama pacientului fata de pericolul invizibil pe care il reprezinta agentii virali si microbieni periculosi . Impachetarea instrumentarului in pungi sigilate care prezinta markeri de sterilizare si care isi schimba culoarea, permitand astfel verificarea sterilizarii; .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare