luni, 5 iunie 2017

Legume si fructe de vanzare

Anunturi pentru vanzari de fructe si legume proaspete , direct de la proprietari. Vand cartofi de samanta si consum. Produse piata - alimentatie Legume - fructe.

Anunturi pentru vanzari de fructe si legume proaspete Dambovita, direct de la proprietari. Anunturi sponsorizate din categoria Piata legumelor si fructelor. Buzau, Vanzare, Folie profesionala pentru sere si solarii, 2017-03-0 RON, Are poza.


Vizualizari: Publicat in: martie 20- 16:09.

Vand si produc toate soiurile de pomi fructiferi: meri, peri, ciresi, caisi, piersici, visini, pruni, gutui, mosmoane, trandafiri si vita de vie. Vand legume din productia proprie, cultivate in camp, dupa cum urmeaza: Ardei gras: Barbie Rosii: Bob Cat, Volna, Tomsk si Dyno (prunisore) Ardei Capia: . Salut prietene Vand legume sifructe in toata tara. Daca ai ajuns pe pagina noastra, ai avut mare noroc, caci aici vei gasi tot ce te intereseaza. Vindem mure proaspete si mure congelate 1 naturale.


Publicat de: Nespecificat , Persoană fizică. Folie profesionala pentru sere si solarii oferta Legume. Vand ceapa +dovlecei producator Buzau oferta Legume Vand.


Anunturi agricole insotite de imagini, grupate pe categorii agricole si localitati.

Tractoare de vanzare, combine agricole, . Anunturi agricole in Fructe-legume si alte categorii din agricultura. Tractoare de vanzare, combine agricole, produse agricole, utilaje agricole, animale. Anunturi Agricole oferte Legume, fructe din Romania si toata diaspora romaneasca din strainatate.


Anunt Vand rasad de legume pentru sere si solarii. Incubator complet automat de oua gaina si de 2oua prepelita. Vinzare mere din complex frigorific, яблоки на холодильнике. Vand mere golden,Florina si bot de iepure leu. Buna ziua,cumpar fructe in cantitati mari(mere,pere,etc) pretul se . In localitatea Belint din Timis, aproape toti agricultorii vand legume si fructe in fata casei.


Dar nu toate sunt culese din gradinile lor. Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a desfăşurat vineri, la nivel naţional, controale în supermarketuri şi . Intermediarii de legume şi fructe din piaţa angro de la Pucheni, în Bucureşti, nu emit documente fiscale pentru ceea ce vând şi fac asta pentru . Lichidatorul judiciar al firmei Marigaz Trade scoate la licitaţie un depozit de legume şi fructe situat în comuna Cârcea din judeţul Dolj la un preţ .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare