vineri, 23 iunie 2017

Vopel instructiuni

Instructiuni de utilizare: Stergeti cu acetona pielea ce urmeaza a fi vopsita. NU combinati continutul flacoanelor). Se sterge cu acetona suprafata ce urmeaza a fi vopsita.

Separati cele doua flacoane, nu combinati continutul flacoanelor. Agitati flaconul cu vopsea si apasati . VOPEL are componente: - O vopsea pe baza de apa - Un lac fixator. Cu vopseaua, se vopseste suprafata dorita pana la uniformizare, iar dupa cateva ore de .

Vopsit si eu volanul la bmw cu vopel, iese ok, trebuie intai sa il stergi bine bine cu. Mai e un topic cu vopsitul - merge cu Vopel, dar degreseaza bine inainte, da mai multe straturi cu timp de uscare si neaparat cateva starturi de . Vopel - e un mic set de doua tuburi:de vopsea, celalat de fixator al vopselei. Acest formular trebuie sa fie completat în întregime, si vă vom raspunde prin e-mail în termen de zile lucratoare, cu instructiuni de returnare. Am experimentat şi eu cu Vopel negru (sursa: Bucur Obor), pentru repararea unor julituri pe volan, schimbător (piele naturală) şi un prag.


Instructiuni de utilizare: Curatati pielea si parul din zona dorita. Vopsea pentru piele naturala pe baza de solvent. Vopsea pentru produse de marochinarie.

Pentru vopsirea obiectului aveti nevoie de . VOPEL, vopsea si fixator pentru revopsit piele. Vopsea gene si sprancene Color, Negru inchis, 15ml Instructiuni: curatati. Instructiuni: Puneti o cantitate mica de gel in palma, amestecand-o cu.


Produsul-minune se numește VOPEL - o vopsea în doi pași pentru . Vand vopsea piele Vopel cu intaritor. Seminte cu certificat si instructiuni: Aronia,Paulownia,Goji,Skizandra. I, manual cu instrucţiuni, manual de bătut nevasta, manual de. Volga, maşina Vopel, maşină vopsită, masina yamaha, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare