miercuri, 14 iunie 2017

Polish auto pret

Polish Auto Profesional, ofer servicii profesionale de cosmetica auto, protectie, polish auto, detailing auto interior si exterior, protectie faruri. Alegem impreuna un serviciu de polish auto tarifat corect, potrivit pentru masina dumneavoastra. Pret incepand cu 250lei sau 150lei pachet de intretinere.

Ceara solida intra in pretul polishului iar protectia sintetica sau ceramica se incaseaza . Ma numesc Iulian si am placerea de-a va aduce la cunostinta oferirea unui nou serviciu si anume POLISH AUTO PROFESIONAL . Orice autoturism de clasa medie, beneficiaza de cele mai bune preturi pentru Servicii de Polish Auto - Polishat jante - Polish wax - Curatat geamuri. Realizam servicii profesionale de polish auto profesional, cu produse marca 3M, cu preturi incepand de la 3lei sau puteti alege varianta de polishare pe .

Polish auto cu creme si echipament propriu la preturi mici : 80-1Ron;la domiciliu clientului sau domiciliul meu! Polish faruri profesional cu aplicare folie de protectie!

Procesul de Polish Auto Profesional este parte componenta a serviciului de detailing exterior, asociat procedeului de lustruire sau corectare a stratului de lac. Servicii profesionale de polish si detailing auto interior si exterior, inclusiv la domiciliul dumneavoastra. Produse polish auto la cel mai bun pret, doar la Autolux.


Livrare rapida din stoc la tine acasa, in 24-48h. Vezi oferta si profita de reducerile de pret la zeci de . M PROFESIONALA in cantitate pentru o masina. Polish auto profesional - ASpeed Polish 5ml la eMAG, pret avantajos.


Platesti numai dupa deschiderea coletului. Cu siguranta, multi dintre noi au observat cum vizibilitatea farurilor, noaptea, sa scada atat de mult incat deplasarea poate pune probleme de siguranta. Pret manopera operatii de vopsitorie auto in Constanta, polish auto profesional.


Revopsire totala autoturism (exterior).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare