miercuri, 7 iunie 2017

Inchiriere aspirator profesional cluj

Inchiriez aspirator universal Bosch GAS 35M AFC Profesional. Servicii, afaceri, echipamente firme Servicii diverse. Oferim servicii de inchiriere pentru aparatura Karcher la cele mai bune preturi.

Aparate de Curatat Cluj pentru Uz Casnic si Industrial prin Dealer Karcher Cluj Vanzari online Echipamente Curatenie Profesionala: Aspiratoare. Cluj noi si second han service, buy-back, inchirieri de aparate profesionale si servicii de . Firma ECO TERA CLEAN din Cluj-Napoca oferă spre vânzare și. Vânzare echipamente profesionale de curățenie Karcher, piese de schimb, accesorii .

Utilaj profesional de curatenie Tennant 71reconditionat. Echipamentul de curatenie se poate livra din Bucuresti sau Cluj Napoca catre orice punct al tarii. Inchirieri utilaje curatenie, echipamente curatenie. Acest echipament de curatenie second hand se poate livra din Cluj Napoca sau Bucuresti catre . CLEAN ROMTIM este importator de echipamente profesionale a. Inchirieri echipamente curatenie, inchiriere echipamente pentru cleaning, de inchiriat diverse modele de echipamente pentru firme servicii curatenie in toata tara. TRON 3300LAB Categoria: Profesionale.


Ambient mai mult decât o simplă autoservire cu materiale de construcţii, finisaje si amenajări, soluţia pe care o caută clienţii noştri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare