vineri, 30 iunie 2017

Am vedea sau am vede

Conjugarea verbului a vedea la infinitv, indicativ, conjuctiv, conditional optativ, vocativ, participiu, supin. Romanian verb vedea conjugated in all tenses. Cele mai întâlnite greşeli: a vede, vede-ţi Infinitiv: a vedea Gerunziu: văzând Participiu: văzut Indicativ Subjonctiv Prezent eu văd tu vezi el .

Comentarii (1); Raportează abuzul! Pe văzute = a) în fața tuturor, în mod deschis; b) cu condiția de a vedea cu. S-ar vede mai bine un semnal si s-ar vedea mai bine, mai multe ! Conditional singular fata de conditional plural.


A se afla (pe neașteptate) într-o anumită situație. Conjugarea verbului a vedea la prezent simpluVerb conjugation to see in Present Simple. Conjugare a vedea la trecut simplu . Vă vezi, vede, vedem, vedețĭ, văd; să vadă). Alex, îţi mulţumim pentru sugestie!


Distanţa Roşiori de Vede Vedea km. Roşiori de Vede Vedea distanţa rutieră. Distanţa Vedea Roşiori de Vede km. Vedea Roşiori de Vede distanţa rutieră. Maică Siluana, astăzi avem o temă de larg interes: este vorba despre gelozie și infidelitate.


Să începem cu problema fidelității. UE la Chișinău, Dirk Schuebel, a făcut două declarații foarte importante, la care nu doar guvernarea, dar și toți cetățenii. Vedea Teleorman în Rosiorii de Vede OLX.


Am un grup unde nu mai pot vedea de câteva zile cate persoane și cine au vazut postarile. Program transport curse de autocar, microbuze si tren Vedea - Rosiori de Vede , orele de plecare și sosire, prețul călătoriei Vedea - Rosiori de Vede , stațiile .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare