joi, 8 iunie 2017

Croitorie piele bucuresti

Va oferim servicii de confectionare si reparatii haine piele in Bucuresti la cele mai bune preturi. Retusuri, modficari rapide pentru Hainele din piele (geci, pantaloni sau fuste), haine pentru motociclisti, cat si pentru cele . Reparatii Obiete Din Piele, Haine Din Piele din Bucuresti: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice.

Atelier Haine Piele Reparatii Vopsitorie, București. Reparam si vopsim orice articol din piele. Compară companiile in location Sector BUCUREŞTI: PROD H'OLMIRO.


Domeniu de activitate: Articole din piele şi înlocuitori - producători, distribuitori.

Facem retusuri, modificari si reparatii pentru hainele din piele (geci, fuste, pantaloni),. Eu apelez la Nea Puiu, croitor piele. Ian 2014Caut croitoreasa pentru a modifica pantaloni de piele. Apr 2012Unde schimb un fermoar la o geaca de piele. Atelier de croitorie, reparatii haine din piele - Sector - anunturi66.


Atelier de croitorie, reparatii haine din piele: Atelierul de reparatii si confectii din piele. O marca de croitorie aparuta pe piata din capriciul si nevoia personala a proprietarului. Da,de cate ori aveam nevoie de un croitor in Bucuresti ma loveam de . Haine piele reparatii: haine de zi, haine piele reparatii, servicii de reparatii, vopsit piele, articole piele,.

Spalatorie profesionala Curatatorie pentru haine din piele Reparatii croitorie Curatatorie covoare .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare