miercuri, 21 iunie 2017

Casa de cultura suceava evenimente

Planetariul și Observatorul Astronomic Suceava, gratuit. Casa de Cultură a Sindicatelor, lei. Trimite mesaje acestei Pagini, află despre evenimentele viitoare şi .

Casa de Cultura din Suceava poate gazdui diverse tipuri de evenimente culturale, de la concerte, spectacole pentru copii si pana la spectacole de balet, datorita . Situat pe malul drept al raului cu acelasi nume, orasul Suceava este o asezare locuita din timpuri stravechi. Gazda a numeroase evenimente culturale, orasul . SuceavaCasa de Cultura a Sindicatelor Suceava - Bilete la Casa de Cultura a.

Pagini similareBilete Casa de Cultura a Sindicatelor Suceava. Găsiți următoarele evenimente în Suceava. Casa de Cultura a Sindicatelor Suce. Tudor Gheorghe - martie Suceava.


Nu sunt evenimente in agendă pentru această locatie. Conducerea Casei de Cultură Suceava a comunicat că spectacolul „Omul cu mîrțoaga” anunțat pentru martie a fost anulat. Acasă Evenimente Spectacole de teatru și concerte organizate de Casa de. Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava a pregătit evenimente .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare