luni, 5 iunie 2017

Facultatea de management turistic și comercial bucurești

Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative asigura studentilor o buna pregatire in domeniul Stiinte Juridice, drept precum si in Stiinte Administrative; . Pagini similare17 sector Bucuresti. Specializarea ECONOMIA COMERTULUI, TURISMULUI SI SERVICILOR.

Economia comertului, turismului si serviciilor invatamant cu frecventa 2016-2019 . Indiferent de forma de invatamant aleasa (IF sau IFR), concursul de admitere la programele de studii universitare de licenta se realizeaza pe baza mediei . Universitatea Creștină Dimitrie Cantermir din București - Facultatea de Management Turistic și Comercial TM. Află totul despre liniile de studiu și admitere.

Admiterea în ciclurile de studii universitare de licență și de masterat constă în concurs de dosare. Specializarea: Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor. Cine a facut facultatea de Management Turistic si Comercial poate sa-mi spuna cum este, pe ce se pune accent mai mult. Facultatea de Management Turistic si Comercial - Universitatea Crestina. Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir.


Specializari Facultatea de Management Turistic si Comercial din București. Vezi procedura de admitere, actele necesare pentru inscrierea la facultate. UCDC-MTC - Sunt foarte interesat de Facultatea de Management Turistic si Comercial.


As vre si eu detali in legatura cu asteasta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare