miercuri, 21 iunie 2017

Rejansa alba

Rejansa universala alba la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Perdele si draperii metraj. Rejansa universala mm alb 2la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Rejansa pentru perdele si draperii, alba, cu ate. Pret rola intreaga de metri: lei. Home Accesorii Croitorie Rejansa alba ingusta.

Rejansa este o banda alba din polyester, folosita pentru prinderea perdelei pe carligele galeriei si avand deasemenea un rol important în aspectul . Rejansa pentru perdea de culoare alba latime 60mm, compozitie 1 polyester, cu patru cordoane ce asigura o incretire reusita si uniforma. Rejansa (Bandă de încrețire) albă de mm pentru încrețire uniformă. Prețul afișat este valabil pentru livrările în România.


Notă: din rațiuni tehnice, culorile din descrierea și din imaginea produsului Rejansa cute , alba cm pot diferi într-o anumită măsură de produsele reale. Denumire: Rejansa perdea cu fire. Culoare: Alb Material: Poliester si bumbac. Pretul afisat este pentru un metru.


Rejansa fire pentru perdea latime 6cm.

Rejansa Alba in 4fire - 6cm Vezi mai mare! PERDEA VOAL ALBA CU IMPRIMEURI CU REJANSA LATA (cm) SI PLUMB MONTATE. Conform solicitărilor, comercializăm o gamă variată de rejansă albă și transparentă. Rejansele transparente se recomanda atât la perdele cât și la draperii, . Rejansa alba lata - Rejansa pentru perdele cu fire.


Culoare: alb Se vinde la role de ml. Rejansa alba ingusta Accesorii Croitorie. Modele de rejansa pentru perdele si draperii. Rejansa pliuri – de cm latime, pliurile sunt cusute manuale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare