joi, 7 aprilie 2016

Aquatim plata online

Informatii utile despre Aquatim SA operatorul regional al serviciilor publice de apă şi canalizare din municipiul Timişoara şi oraşele Jimbolia şi Deta, avize, . Platforma nouă pentru plata online, funcțională din martie. Platforma nouă, mai complexă decât.

Plata facturii se face cu cardul bancar, . Clienții Aquatim au la dispoziție o nouă platformă pentru plata online a facturii de apă. Factura de apa se poate plati online la Timisoara. Au de facut doar patru pasi destul de simpli, spun cei de la Aquatim.

Anunţ important din partea societăţii Aquatim privind plăţile online efectuate de clienţi. Compania a transmis astăzi că „anumite facilități ale . Clienţii Aquatim pot plăti factura de apă la casieriile societăţii, din. Aquatim îşi diversifică modalităţile de plată a facturilor, oferind şi posibilitatea. Acum zile - Vești bune pentru clienții Aquatim. Reprezentanții societății de apă și canal au pus la cale o platformă nouă pentru plata online a facturii de . Pe site-ul Aquatim este disponibilă o platformă nouă pentru plata online a facturii de apă.


Mai complexă decât cea anterioară, aceasta le oferă . Cum pot timișorenii să plătească factura la Aquatim mai ușor.

Societatea Aquatim furnizează servicii de alimentare cu apă şi de. Avertizare transmisă de Aquatim pentru clienţii care doresc să achite serviciile companiei online pe site-ul companiei. PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail şi Aquatim, operator al serviciilor de alimentare cu apă .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare