marți, 12 aprilie 2016

Legea salubrizarii

Legea serviciului de salubrizare a localităţilor nr. Serviciul public de salubrizare a localităţilor face parte din sfera serviciilor. Prevederile prezentei legi se aplică serviciului public de salubrizare a localităţilor, înfiinţat şi organizat de către autorităţile administraţiei .

Prevederile prezentei legi se aplică serviciului public de salubrizare a localităţilor, înfiinţat şi organizat la nivelul comunelor, oraşelor şi . Vezi galeria foto Pet-urile compactate aşteaptă să fie reciclate în curtea depozitelor. Piaţa colectării selective şi a reciclării deşeurilor este . Legislația în Domeniul Serviciului de Salubrizare.

Preşedintele menţionează în cererea de . Legea serviciilor comunitare de utilităţii publice nr. Legea serviciilor de utilităţi”); şi. Bazele politicii de salubrizare a localităţilor sînt specificate în Legea nr.


XVI din decembrie 20privind administraţia publică locală, Legea serviciilor . Primarul Bistriţei, Ovidiu Creţu, a declarat că lucrurile încep să se aşeze în ceea ce priveşte serviciile de salubritate prestate de Vitalia şi că taxa . Legea salubrizării localităţilor actualizata. Legea 1din 20a serviciului de salubrizare a localităţilor publicată în Monitorul Oficial nr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare