miercuri, 20 aprilie 2016

Caut bona menajera

Menajera interna Bucuresti, 2000-22lei + carte de munca. Cautam menajera si bucatareasa pentru familie sector 4. Cautam o doamna de peste de ani care sa se ocupe de menaj si de prepararea . Ce studii trebuie sa aiba bona October 3 20Am sa incerc sa fac distinctie intre o bona din Suedia si una din Romania, pentru ca si . Caut bonă copil ani, zona Bucium, vârsta maxim ani. Cautam menajera interna zona centrala experienta curatenie si calcat.

Oferte locuri de munca, bona, menajera, ingrijitoare batrani, animale companie. Fabio pizza, cautam persoane dinamice, responsabile. Bona Si Menajera Joburi disponibile pe Indeed. Bona, menajera, ingrijire varstnici - Acceda.


Mara si am de ani,doresc sa gasesc un loc de munca ca menajera sau bona an strainatate ancepand de anul viitor 2013. Interna,bona, Menajera Joburi disponibile in Iași pe Indeed. Caut persoana ingrijire batrana , fara obligatii, preferabil catolica , pentru o . Angajez bona menajera pentru curatenie si insotirea copilului la activitati. Caut bona interna pentru Statele Unite (San Francisco Bay Area California) pentru o .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare