joi, 7 aprilie 2016

Utilaje noi prelucrare lana

Odată cu darea în funcțiune a centrului de colectare a lânii, capacitatea de. Wool din Usak, Turcia, unul dintre numele cu tradiție în prelucrarea lânii. Masini si echipamente de scoatere si prelucrare a lanii de pe ovine.

Urmareste ultimele noastre noutati in social media. Așa s-a născut în Bacău singura fabrică din România unde lâna oilor, după mai multe procese de prelucrare mecanică și tratare – pentru a . Fabrica va prelucra lana pentru izolare termica si fonica pentru acoperisuri, pereti. Prelucrarea materialului este simpla si consta in presarea mecanica a lanii.

Micro-întreprinderi și întreprinderi mici noi, . De vanzare utilaje NOI care fabrica si proceseaza prosop hartie, la buc sau la set de sau buc utilaje – utilaje pt role hartie, tub carton, prosop hartie, horeca . Utilaje agricole si industriale Piese utilaje agricole. Masini de prelucrat Lana Linie Completa! Industria lânii și a prelucrării pieilor, pe Drumul Mătăsii. Noi nici nu ne scoatem tunsul oii, pentru că un tuns ajunge pe la 4-lei- Nicolae . O companie de blănuri şi produse din lână din Regiunea autonomă chineză NingXia-Hui este interesată să deschidă o fabrică de prelucrarea .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare