luni, 11 aprilie 2016

Rusenski lom cazare

Hotelul Rusenski Lom este situat în Koshov, la km de Cetatea Cherven. Rusenski Lom Hotel a întâmpinat clienții Booking. Un weekend in Bulgaria, in superbul canion Rusenski Loun paradis.

Parcul Natural Rusenski Lom - un canion la o oră şi ceva de Bucureşti! Parcului Natural Rusenski Lom cu o minunăție de canion și orașul medieval Cerven care m-a încântat cu un spectacol roșiatic la asfințit. Opţiunile de cazare lângă Parcul Natural Rusenski Lom variază de la hoteluri luxoase la pensiuni convenabile. Rezervările la hoteluri din apropiere de Parcul .

Cazare online cu mari reduceri la Rusenski Lom Hotel Koshov. Reduceri substanțiale până la , confirmare instantanee. Căutând sălbăticia într-o tură pe două roţi am ajuns din nou în canionul Rusenski Lom şi în Parcul Natural cu acelaşi nume pe care vecinii . La mică distanţă de Bucureşti (sub 1km), dar pe partea cealaltă a Dunării, la sud de Ruse, se află o Rezervaţie Naturală numită după ultimul . Rusenski Lom Hotel, Koshov – Găsiți cele mai bune tarife de cazare pe HotelsCombined.


Comparați toate site-urile de turism de top simultan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare