miercuri, 13 aprilie 2016

Galleria arad sala fitness

Este o diversificare mare de aparate plus o sala foarte frumoasa si luminoasa de miscare in fata oglinzilor. Pure Fitness Arad la Galleria Mall Arad. Cu părere de rău pot spune ca in ultima vreme minusul in sala legat de calitatea aparatelor este tot mai mare.

Tot ceea ce inseamna PURE FITNESS ARAD pentru mine este la superlativ! Pure Fitness Arad at Galleria Mall Arad. Ce poti face aici: Aerobic Cycling Fitness Kangoo Jumps Pilates Yoga Zumba.


Bucuresti (Afi Palace), Constanta (Tomis Mall si Maritimo) si Arad (Galleria Mall).

Vino alături de Pure şi vei avea acces la cele două săli de antrenament. Ofertele clubului Pure Fitness din Arad (preturi orientative):. Atrium Mall - cel mai mare shopping center din Ara construit pe o structura triunghiulara unica, cu o arie totala de peste 67. XOX GYM este sală parteneră World Bodybuilding and Physique Sports. XOX GYM, cea mai mare sală de culturism din ARAD . CAT DE IMPORTANTA E SANATATEA PENTRU TINE?


Astazi pare tot mai greu sa-ti gasesti timp pentru activitatile care iti fac placere si te incarca cu energie . Zona cardio si cea fitness sunt amenajate intr-o alta sala, distincta de cea destinata. Pulse Fitness Arad este dotat cu aer conditionat, sauna uscata, vestiare, .

Galeria are succes doar cu sala de fitness si cora. Asta e de fapt problema cu Galleria Arad.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare