vineri, 29 aprilie 2016

Flori toamna nunta

Toamna este un anotimp foarte romantic, poate si pentru ca in acest anotimp sunt foarte multe nunti. Varietatea soiurilor de flori si de arome, temperatura placuta . Nu-i greu deloc, iar materiale se gasesc din belsug: frunze, flori, .

Vazele de flori pot fi îmbrăcate în în scoarţă de copac dacă nunta ta are o tematică rustică. De asemenea, poţi alege aranjamente florale făcute . O nuntă ce are ca temă toamna este o idee originala, elegantă (prin Nuntă în grădină cu băuturi fine și cuburi de gheață cu flori și fructe ). Gustarilor delicioase, miresmele fructelor, culorile florilor si imaginea naturii pot deveni aliatii tai pentru ca nunta ta de toamna sa fie intr-adevar de invidiat.

Fiecare mireasa isi doreste o nunta deosebita iar alegerea florilor si a aranjamentelor ar trebui sa. Care sunt decoratiunile potrivite pentru o nunta toamna, rochia si. Un buchet realizat din flori de toamna va contrasta foarte frumos cu rochia . Toamna: crizanteme, margarete, dalii, gladiole, . Culorile calde insotesc nuntile de toamna.


Acest decor este realizat din flori de camp si floarea soarelui, ideal pentru o nunta de zi sau realizata la cort.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare