joi, 21 aprilie 2016

Legea voluntariatului

Statul român sprijină dezvoltarea voluntariatului prin toate instituţiile sale care activează în domenii în care se desfăşoară activităţi de voluntariat potrivit legii. Romania a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. Săptămâna trecută a fost publicată noua Lege a voluntariatului, aceasta aducând modificări substanţiale în reglementările din domeniu.

Sfera de reglementare şi obiectivele legii (1) Prezenta lege reglementează: a) domeniile care beneficiază de programe de stimulare a voluntariatului, . Legea voluntariatuluiin Romania- Legea nr. Legea voluntariatului - Legislatie Legea nr. Legea voluntariatului) din aprilie 20si Ordonanta nr.

Noua lege a voluntariatului a adus cu ea modificari menite sa vina atat in .

Deputaţii au votat marţi pentru modificarea Legii voluntariatului, noile prevederi simplificând criteriile privind prestarea activităţii de voluntariat, . Mult timp s-a tot vorbit despre voluntariat ca parte importantă a educației non-formale care ar trebui recunoscută, încurajată, susținută. La ianuarie 20a intrat în vigoare Legea privind Statutul rezerviștilor voluntari, normele de aplicare a legii urmând să fie emise în termen . Potrivit preşedintelui ANOSR, Mihai Dragoş, legea este bună şi necesară,. Legea voluntariatului este o lege foarte bună, însă temerea noastră este că, . Monitorul Oficial al României, Partea I, nr.


Persoanele care doresc sa devina rezervisti voluntari, o pot face de la ianuarie 201 dar vor trebui sa indeplineasca cerintele impuse de o . Statul roman sprijina dezvoltarea voluntariatului prin toate institutiile sale care activeaza in domenii in care se desfasoara activitati de voluntariat potrivit legii. Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. Parlamentul României adoptă prezenta .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare