miercuri, 20 aprilie 2016

Cu ce se curata gentile de lac

Este bine, cel puțin de două sau trei ori pe an, să cureți pantofii sau sandalele din lac cu o cârpă curată îmbibată în lapte. Dacă aveţi o geantă de lac, aveţi grijă să o ştergeţi periodic cu o cârpă înmuiată în glicerină sau într-o soluţie specială pentru tipul respectiv de . Pentru a curăţa pantofii din lac negru îmbibaţi un tampon moale ( poate fi o discheta demachiantă) în unul din următoarele produse.

Dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata si se pune pe sanuri potrivite ca. Incaltamintea si gentile cu fete din lac, piele metalizata, lacuita, se curata de praf . Cum ne ingrijim si curatam gentile din piele. Si interiorul gentii are nevoie sa fie curatat.

Pentru a o curata, avem de nevoie de doar lucruri: fixativ (da, FIXATIV) si o. Sper ca articolul meu sa va ajute gentile sa ramana impecabile! Oricat de neobisnuit ti s-ar parea, petele de vin rosu de pe haine se curata cu vin alb. Cum sa cureti murdaria de pe pantofii sau gentile din piele intoarsa.


In timp, pantofii de lac isi pierd stralucirea. Daca vrei sa cureţi la domiciliu pantofi sau genţi din piele intoarsă, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare