luni, 4 aprilie 2016

Idei creative din peturi

Cum sa faci chesti utile cu sticle de plastic, pet uri sau cu alte lucruri gasite in fiecare casa! Idei creative DIY; and Idei practice DIY. Qbebe s-a gandit sa-ti ofere de idei creative de a reutiliza sticlele de plastic intr-un mod interesant si placut.

Totuşi, cum PET-urile sunt confecţionate dintr-un material flexibil şi extrem de. Iată aşadar de idei creative de a refolosi sticlele vechi. Esti fan al design-urilor de durata? Astazi va prezentam de idei cum sa obtineti obiecte decorative din sticle .

Pet-urile – acest puhoi de deseuri care se revarsa peste tot, in spatiul verde si in ape. Mai nou, noi cei cu grija fata de mediul inconjurator le . Ce poti face cu o sticla – idei creative. Faceti astfel dintr-un pet un dispenser de hrana pentru pasari si natura va va fi recunoscatoare. Poza suplimentara cu lampa tip buchet, facuta din peturi, este la fel de graitoare.


Idei de refolosire a peturilor in casa. Reciclare creativa din peturi de plastic. Idei creative pentru casa si gradina .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare