vineri, 22 aprilie 2016

Vopel volan

VOPEL are componente: - O vopsea pe bază de apă. Cu vopseaua, se vopseşte suprafaţa dorită până la uniformizare, iar după câteva ore de . Vopel - Magazin online de vopsele si creme pentru articole din piele.

Forum Skoda Tuning - Clubul posesorilor si pasionatilor de Skode. Nu mai suport parcurile de dezmembrari,rh:clubopel. Page - Club SEAT Romania,rh:clubseat. Reconditionare volan,rh:clubopel.

Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare. Vopsit si eu volanul la bmw cu vopel, iese ok, trebuie intai sa il stergi bine bine cu acetona cu o carpa care nu lasa scame. De curand am reconditionat volanul de piele a unui Ford Escort. Apoi m-am apucat de vopsit,am folosit vopsea si lac de la Vopel,cam cate 10 . Eu personal parcurg cateva etape bune pana ca volanul sa arate ca nou. Volan - Page - Ingrijire auto - vwForum.


Apr 2015Golf - Deteriorare piele volan - Page - Golf VI Jetta. Oct 2014Mai multe rezultate de la vwforum. La masina din semnatura am volan de piele in spite si problema e ca este cam tocit. Si eu am facut volanul tot cu vopel si smirghel f fin.


Deocamdata a iesit foarte bine vopsita cu VOPEL; ma bucur ca nu se ia pe maini.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare