miercuri, 27 aprilie 2016

Grand arena berceni

Grand Arena este unicul mall conceput pentru viata de familie; atat parintii cat si copiii vor gasi aici. Carrefour Berceni isi prelungeste programul de sarbatori! Carrefour Berceni Hipermarket Carrefour.


Inca de la deschidere, zi de zi, 50de oameni au luat cu asalt Grand Arena Mall, atrasi de preturile promotionale, de noutatea brandurilor prezente, precum . Te asteptam la Carrefour Metalurgiei Berceni cu oferte speciale la jucarii! Pentru oferte similare hypermarketuri din zona Grand Arena Mall, Sector vezi lista . ADRESA:B-dul Metalurgiei 12-1 Sector Bucureşti,.

Mallul Grand Arena din Berceni, care a implicat cea mai mare investitie pentru un proiect de retail finalizat in Romania - 1de milioane de . See photos and tips from 15visitors to Grand Arena Mall. Pentru cei care locuiesc în sectorul al capitalei (zona Berceni) s-a mai deschis un patinoar care se alătură celor deja existente în complexe .

Apartament camere, Berceni Carrefour Grand Arena. Ne pare rau, oferta aceasta nu mai este valabila! Citeste cele mai recente stiri de business despre grand arena berceni publicate pe wall-street. Centrul comercial GRAND ARENA BERCENI a fost lansat ca si proiect sub sintagma “Cel mai mare centru comercial din Europa Centrala si de . Construit pe o suprafața totală de 1200mp, cu un aport financiar de 1milioane de euro, Grand Arena Mall devine astfel cea mai mare . Berceni Grand Arena în Bucuresti OLX. B-dul Metalurgiei nr 12-la etajul 1. N INCINTA CINEMATOGRAFULUI SUNT INTERZISE.


Adresa : Grand Arena, B-dul Metalurgiei nr. Adresează o întrebare magazinului. Centrul comercial Grand Arena Mall, Metalurgiei 12-1 0418Bucuresti, România . Mallul Grand Arena, construit de dezvoltatorul Euroinvest Intermed a intrat în insolvenţă la cererea a trei creditori.


Adresa: Bucuresti, Bulevardul Metalurgiei, nr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare