joi, 7 aprilie 2016

Taxa salubritate braila

Brăilenii vor plăti, din 201 cu lei în plus, per persoană, pentru taxa de salubritate. Este vorba despre o majorare cu circa , ceea ce . Fiindca au produs mai mult gunoi decat anul trecut, brailenii sunt penalizati: de luna viitoare, ei vor plati mai mult pentru taxa de salubritate.

Costel Margarit un brailean in varsta de de ani protesteaza intr-un mod inedit impotriva majorarii taxei de salubritate in. Primaria braila taxa salubritate - Braila. La Braila va incepe sa functioneze, din luna martie a acestui an, primul sistem de colectare selectiva in regim. Din 20brailenii vor plati mai mult pentru taxa de salubritate. La nivelul minicipiului Braila in 20au fost colectate 49.


Inceputul anului a venit cu o majorare substantiala pentru braileni la taxa de salubritate. Pentru ca s-a depasit cantitatea de gunoi admisa conform normelor . Romanii ar putea plati taxe de salubritate mai mari anul viitor,. Daca in 201 cand a fost instituita aceasta taxa in Braila, cetatenii au platit 84 . Primăria Municipiului Brăila a comunicat în mass media locală că în perioada – ianuarie 20inclusiv, nu s-au facut încasări ale taxelor .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare