luni, 23 noiembrie 2015

Karcher mv3 tartozékok

Kärcher Nedves-száraz porszívó WD 3. A problémamentesen levehető markolat lehetővé teszi a tartozékok tárolását közvetlenül a gégecsőnél. Az univerzális MVPremium porszívó rendkívűl erős szívóerővel és patronszűrővel! Karcher alkatrész, Karcher alkatrész, Karcher alkatrészek, alkatrész Veszprém, alkatrész Veszprém megye.


Réstisztító fej, fűtőtest tisztító fej, kárpitfej, szívóecset, autós szívófej és egyéb tartozékok Karcher porszívókhoz. Tökéletesített tartozékok; Az MV porszívó éppen olyan erős, mint a 14W-os porszívó , de csak . Karcher A 22- A 22Karcher A 22Karcher A 22Karcher A 22Karcher A 22FIFA Karcher A 22Me Karcher A 22Me.

Karcher papír porzsák MV- WD 3200. Kärcher Karcher MVPremium multifunkcionális porszívó sárga. Névleges méret, tartozékok (mm): 35. Méretek (h x sz x m) (mm): 3x 3x . Jata, Kaisui, Kalorik, Kambrook, Kärcher, Kauflan Kenni (Kodi), Kenwoo Kerwave, King´D Home, Kingclean, Kinglake, Land (China), Lazer, Lehoff, Leniga, . Gyártó: Kärcher Modell: MVLeírás: Az alapkategória olyan jellemzőkkel rendelkezik, amelyek megegyeznek a magasabb kategóriájú gépek tulajdonságaival. Karcher MV(WD 3) multifunkciós porszívó terméket vásárolja meg 7Ft - Raktáron!


Aktuális Kärcher MVajánlatok az ÁrGép-en. Karchelstore db-os porzsák csomag Karcher A22- 319 K22- 300 SE. A 26x A 26SE 400 SE 40, BOSCH SKIL DREMEL Kärcher hivatalos szakkereskedés, fúróbolt.


Ezen az oldalon a(z) Kaercher MVPremium száraz- nedves porszívó termék adatait tekintheti meg a Bezzegh Épületgépészeti. Az erős és nagy energiahatékonyságú Kärcher MVPremium Car Kit Nedves-száraz porszívó masszív és korróziómentes l -es rozsdamentes tartállyal, egy . Karcher WD P nedves-száraz porszívó 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare