miercuri, 11 noiembrie 2015

Pret pozitii catalog seap

Operatorul Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP) acordă. Cerere atribuire poziții de catalog preplătite - anexa nr. Practic acest tip de achizitie era functional inca de la lansarea SEAP-ului dar se.

CERERE ATRIBUIRE POZIŢII DE CATALOG PREPLĂTITE. Către: Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei. Sistem electronic de achiziţii publice (SEAP), utilizat de către instituţiile publice din România în scopul aplicării prin mijloace electronice a procedurilor de . Procedura de înregistrare în SEAP a autorităţilor contractante cuprinde.

Autoritățile doresc majorarea de la maximum lei la lei a tarifului plătit de un operator pentru publicarea în catalogul electronic din SEAP a . Ma puteti ajuta cu informatii despre ordinea de anulare a pozitiilor preplatite din catalogul SEAP in situatia in care valabilitatea a 1astfel de . Cumparare pozitii catalog seap - Toate categoriilecumpar. Pagini similareCumparare pozitii catalog seap,achizitii publice cumpararea directa. Total cheltuieli aferente intretinerii si operarii SEAP sunt in cuantum de aproximativ 60mii.


Pozitia de catalog are valabilitate un an de zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare