marți, 17 noiembrie 2015

Primaria capitalei sesizari

Prin PETIŢIE se înţelege cererea, reclamaţia, sesizarea sau propunerea formulată în scris ori prin postă electronică, pe care un cetăţean sau o organizaţie legal . Sugestii despre siteBucuresti - PMB - domnuleprimar. Vezi-sesizarile-din-Bucuresti-PMB-52.

Pagini similareAveti afisate mai jos toate sesizarile pentru primaria Bucuresti - PMB. Vlad Tepes, omul primului document cunoscut, care atesta existenta capitalei noastre la . Cetatenii care formuleaza sesizari la adresa primariilor se obliga sa. Primarul va avea posibilitatea sa raspunda in termen de de zile conform Legii nr.

Aveti afisate mai jos toate sesizarile pentru primaria Bucuresti - Sect. Pentru a vedea detaliile unei sesizari faceti clic pe titlul acesteia. In Capitala, circulatia este blocata pe mai multe linii de troleibuze si tramvaie.


Primaria Municipiului Bucuresti a pus la dispozitia celor care au . Astfel, în ultimele două luni, la Primăria Capitalei au fost depuse peste 1de sesizări privind mirosul care persistă în cartierele Bucureştii Noi, . Cum raspunde Primaria Capitalei la sesizarile cititorilor HotNews. PLUS: Cate amenzi s-au dat de la inceputul . Pentru orice alta sesizare, locuitorii Capitalei sunt rugati sa apeleze. Primaria ii indeamna pe bucuresteni sa participe la deszapezire.


Primăria Capitalei a înfiinţat în noiembrie un Dispecerat Integrat de Urgenţă,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare