luni, 30 noiembrie 2015

Lucruri din peturi

Cum sa faci chesti utile cu sticle de plastic, pet uri sau cu alte lucruri gasite in fiecare casa! Totuşi, cum PET-urile sunt confecţionate dintr-un material flexibil şi extrem de durabil, ele pot fi refolosite. Poţi face foarte multe lucruri din pet-uri de plastic, începând cu tablouri, garaj, suport de bijuterii, candelabre şi chiar o gradină suspendată.

Insa nu trebuie sa uiti ca in acelasi timp este femeie si ai nevoie, cel putin din cand in cand sa faci lucruri care te fac si pe tine personal fericita. Am colectionat multe idei dar cred ca nu am timp sa le realizez pe toate asa ca m-am hotarat sa va stimulez si pe voi sa faceti aceste obiecte pt ca e pacat de . La intrebarea ce poti sa faci din pet-uri exista tot atatea raspunsuri cat de. Astfel de obiecte pot impanzi locuinta voastra, dandu-i in aer chic.

Sticlele din plastic pot înlocui cu succes cărămizile din argilă, pentru coacerea cărora se ard cantităţi mari de lemne. Nu conteaza ca stai la casa sau la apartament, ceea ce conteaza este ce lucruri poti realiza din pet-urile reciclate. UN INGINER TRAIESTE INTR-UN BOEING . Drept „brichete” termice puteţi folosi câteva sticle PET de 1-litri umplute cu.


PET-uri, sera, sticle de plastic, sticle PET joi, iunie 20comments.

Idei creative de a transforma pet-urile in jucarii nostime. Iata ce va propunem sa realizati: niste jucarii nostime din pet-uri de plastic iar ce este cel mai. Cum confectionam obiecte decorative din sfoara – idei frumoase . Refolosirea margelelor pentru a face de obiecte decorative frumoase. Sticlele si recipientele de plastic pot fi reciclate si transformate in alte obiecte folositoare in orice gospodarie.


Va prezentam idei uluitoare de . Cândva floarea de mai sus era plină de un lichid cu bule și foarte multe E-uri. De la pahare trecem la lucruri mai practice – cum să facem cutii din sticle . Veţi fi uimiţi câte obiecte utile se pot obţine din câteva pet-uri de plastic şi cât de uşor pot fi acestea transformate doar cu ajutorul câtorva tăieturi sau decupaje. La final, vreau sa adaug ca poti crea mai multe astfel de obiecte, pe . Reciclarea PET-urilor incepe sa prinda usor-usor teren si la noi.


Oamenii responsabili si care pretuiesc natura aleg sa valorifice recipientele . Ei bine, sa stii ca poti obtine si un taburet din PET-uri goale, asa, ca reciclarea sa devina cat mai comoda. Ai nevoie cam de 35-de sticle de plastic. Totul se foloseste din sticlele de AQUA: capacele, inelele capacelor, pet-ul, eticheta si totul se transforma in lucruri foarte simple, ieftine si de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare